Ik geloof dat ieder kind het verdient om positief te leren omgaan met geld. Zodat ze leren genieten van geld. En dat kan als ze bewuste keuzes gaan maken.

Positief leren omgaan met geld leren kinderen het beste van positieve rolmodellen uit eigen omgeving. Ouders, familieleden, buren, trainers, leerkrachten. Iedereen is een (onbewust) rolmodel.

Met mijn workshops, lezingen en (online) trainingen geef ik praktische tips en handvatten om kinderen te leren omgaan met geld. Het gaat over bewustwording en keuzes leren maken. Want het leven dat kinderen morgen leven, wordt bepaald door de keuzes die ze vandaag maken.

workshops onderwijs annelou van noort mijn programma's

Voor iedere onderwijsinstelling
(van basisonderwijs tot universiteit) die leerlingen voorbereidt op de toekomst.

Voor alle bedrijven (financiële instellingen, supermarkten) die medewerkers ondersteunen met financiële educatie.

Annelou van Noort Overheid

Voor overheidsinstanties (zoals gemeentes en Belastingdienst) die schuldpreventie op de agenda hebben staan.

Ouders

Hoeveel zakgeld geef je je kind? Wanneer is het tijd voor een eigen pinpas? En hoe leer je je kind nu eigenlijk sparen. In mijn blogs geef ik antwoord op de meest gestelde vragen. Ook op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest) deel ik veel tips. Ik nodig je van harte uit om mij te volgen. Daar deel ik ook de data van nieuwe workshops en lezingen.

Daarnaast schrijf ik ook e-books. Mijn bestseller Tel je geld is herschreven naar een digitale versie. En mijn laatste e-book is voor ouders met (bijna) brugklassers. Met alle tips en adviezen uit dit e-book maak je het leven van jouw puber (en jezelf) wat relaxter. En dat is prettig in een jaar dat er toch al genoeg veranderd. Interesse? ‘Klaar voor de start!‘ kost € 9,95 en is direct te downloaden.

Reviews

‘Ik ben blij met alle praktische tips. Tips waar ik morgen meteen mee aan de slag kan.’

‘Annelou is een enthousiaste spreker. We hebben veel gelachen om alle herkenbare opvoedingsverhalen.’

‘Enorm interessant. Ik heb vanavond heel veel geleerd. Niet alleen voor mijn kinderen maar ook voor mezelf.’

‘De sfeer was bijzonder prettig.’

‘Annelou is een echte zakgeldexpert.’

Hoe werkt het?

Interesse?

  • Neem contact op.
  • Tijdens een vrijblijvend telefonische gesprek hoor ik graag waar ik je bij kan helpen.
  • Is er een klik? Dan ontvang je een voorstel op maat. Geld is zo’n interessant en vooral breed thema dat het altijd lukt om een passend programma te maken. Een programma dat past binnen de wensen van de opdrachtgever.

Start typing and press Enter to search