My favorite books… kinderboeken

Wat jammer toch dat mijn kinderen alweer te groot worden voor de mooiste prentenboeken, voorleesboeken en doe boeken. Veel van de boeken zijn ondertussen alweer doorgegeven of verkocht. Maar een aantal kinderboeken kan ik echt niet weggooien. Ken je deze?

  • De kletsboeken serie van Gezinnig
   Ken je deze serie boeken? Echt te leuk. Het zijn boeken die kinderen samen met broer, zus, vriendje, opa, oma, ouder invullen. Zo ontstaan ontzettend leuke gesprekken EN het is op een later moment super leuk om de antwoorden terug te lezen.

  • De gele ballon van Charlotte Dematons
   Een prentenboek zonder tekst maar daardoor ook zo leuk om samen naar te kijken. Om eigen verhalen voor te bedenken. Of om steeds weer iets nieuws te ontdekken. Super leuk kraamcadeau!

  • Tel je geld van Annelou van Noort
   En natuurlijk ben ik ook nog steeds fan van Tel je geld. Het boek waar ik met ontzettend veel plezier aan heb gewerkt en uiteindelijk ook zelf heb uitgegeven. Omdat ik het wilde hebben zoals ik het in mijn hoofd had. Omdat ik het heb geschreven voor Maartje, Maud & Teun. En natuurlijk heel veel andere kinderen zodat iedereen leert dat goed voor je geld zorgen heel erg leuk is. Cadeautip voor als je start met zakgeld geven of voor een communie.

Start typing and press Enter to search