Tips voor de leukste cadeau’s

Cadeautjes heb je altijd nodig. Of het nu voor een verjaardag is, voor een jubileum of voor een feestdag. Maar hoe vaak komt het niet voor dat je precies op dat moment eventjes geen cadeau ideeën hebt. Helemaal herkenbaar. Daarom heb ik in mijn bullit journal een standaard pagina met tips voor de leukste cadeau’s staan. Kom ik in een winkel een mooi product tegen dan schrijf ik het meteen op mijn lijstje. Ideaal.

Bullit journal?

Ja, ik vind niet alleen geld en opvoeden interessant, ik houd ook enorm van creatief bezig zijn. Waarom? Met creatief bezig zijn kom ik even helemaal los van mijn drukke werk en privé agenda. Het is een manier van ontspanning, het is vrije tijd voor mijn hersenen. Ik ben absoluut geen artist maar dat hoeft ook niet. En wist je trouwens dat je ook veel geldzaken creatief kan aanpakken? Word het alleen maar leuker van. Lees mijn blog over het creatieve geldbrein.

Mijn tips voor cadeau ideeën

Onder andere deze producten staan op dit moment op mijn cadeaulijstje. Natuurlijk op een of andere manier wel een link met geld, opvoeding en/of creativiteit.

 • CADEAU VOOR SAMENWONERS – Ken je deze zwaaiende katten? Ze zijn er in kitscherige uitvoeringen maar gelukkig ook in hele frisse kleuren. De kleur bepaalt de boodschap. Deze gele kat is bedoeld voor iemand die een beetje geluk kan gebruiken.
  Annelou van Noort cadeau idee kat
 • CADEAU VOOR EEN BEWUSTE VROUW – Het is enorm belangrijk om je hersenen fit te houden. En dat kan bijzonder goed door voeding. Charlotte Labee heeft er een super interessant (kook)boek over geschreven; Brain Food. Fantastisch mooi vormgegeven, mega dik en het allerbelangrijkste een hele duidelijke inhoud.
  Annelou van Noort charlotte labee tips voor de leukste cadeau's
 • CADEAU VOOR KINDEREN – Spaarpotten zijn natuurlijk altijd een leuk idee. Toch? En je hebt ze in enorm veel soorten, maten en kleuren. Ik vind zelf de spaarpotten van Pomme Pidou altijd erg leuk. Zowel voor kinderen als voor grote mensen.
  Annelou van Noort spaarpotten
 • CADEAU VOOR CREATIEVELINGEN – Zoals vertelt houd ik dus enorm van creatief bezig zijn. Zoals bijvoorbeeld van het maken van moodboards (spaardoelen) en het bijhouden van een art journal (creatief dagboek). Dit boek; Art journal school van Marieke Blokland is super leuk om aan een persoon te geven die eigenlijk wel graag creatief bezig wil zijn, maar er vaak niet de tijd voor neemt. Dit is een mooi steuntje in de rug.
  art journal annelou van noort
 • CADEAU VOOR STUDENTENBurn after writing. Een heel bijzonder dagboek dat je uitdaagt om Truth or Dare met jezelf te spelen. Zonder dat iemand meekijkt via een social media kanaal. En ben je klaar? Dan kan je het boek verbranden. Een internationale beststeller uit Engeland.
  annelou burn after writing leukste cadeau's

Nieuwsgierig naar meer?

Lees over mijn andere favorieten:

Start typing and press Enter to search