Waardevolle samenwerking

Gelukkig besteden steeds meer professionals aandacht aan financiële educatie. Je kan er eigenlijk ook niet omheen. De impact van wel of geen controle hebben over je financiën is enorm groot. Voor personen zelf maar ook voor iedereen uit zijn of haar omgeving. Denk aan gezinnen, families maar ook collega’s en werkgevers. Door geld een bespreekbaar onderwerp te maken (en dat kan ook op een leuke, laagdrempelige manier) kunnen veel geldvragen beantwoord worden en geldzorgen voorkomen worden.

Financiële educatie en opvoeding kan op verschillende manieren onder de aandacht worden gebracht. Denk aan het ontwikkelen van tools specifiek voor jouw doelgroep of een inspirerende talk of workshop. En aangezien ik een wandelende ideeënmachine ben, denk ik ook graag mee met projecten rondom jongeren, geld en opvoeding. Ik geloof in krachten bundelen en samenwerking omdat dat altijd het meeste impact maakt.

Samenwerking

Mijn expertise:

  • Brainstormen & conceptueel denken
    Door mijn ervaring ben ik een waardevolle deelnemer aan brainstormsessies. Ik kan globale ideeën vertalen naar concrete concepten. Praktisch en helder zijn hierbij de kernwoorden.
  • Workshops & lezingen
    Ik geef workshops en spreek op events over (leren) omgaan met geld. In alle gevallen combineer ik mijn ervaring met persoonlijke verhalen en leermomenten. Daarbij hou ik vooral van praktisch: concrete tips, samen aan de slag.
  • Trainingstraject
    Omgaan met geld leer je niet in één uur. Met een trainingstraject is er meer ruimte voor verdieping en persoonlijke tips en tricks.

De uiteindelijke werkvorm wordt in overleg bepaald. Waarbij een Q&A met de deelnemers altijd een vast onderdeel is. Waarom? Deelnemers durven in een veilige omgeving de belangrijkste vragen te stellen en de interactie die hierdoor ontstaat helpen alle aanwezigen. Kortom een meer dan waardevol onderdeel.

Kan ik je helpen?

Heb jij als professional een project of idee dat betrekking heeft op kinderen, jongeren of ouders? Over geld, opvoeding of positieve gezondheid? Ben je op zoek naar een spreker of trainer? Wil je meer weten over samenwerking?

Vul dan het contact formulier in of stuur een mail naar welkom@annelouvannoort.nl. Ik hoor graag wie je bent en hoe ik je kan helpen. Ik reageer op werkdagen binnen 48 uur. Een eerste online kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Wil je mij beter leren kennen? Lees dan mijn blogs of volg mij op Instagram. Daar deel ik regelmatig praktische tips en slimme tools.

Podcast met Michiel van Vugt over zakgeld en andere geldzaken die je met je kind kan bespreken.

Start typing and press Enter to search