Waardevolle samenwerking

Gelukkig besteden steeds meer bedrijven en organisaties aandacht aan financiële educatie. Uit maatschappelijk verantwoord oogpunt of door betrokken bij klanten en collega’s. Dit resulteert in waardevolle samenwerkingen voor het ontwikkelen van lespakketten, het conceptueel uitwerken van ideeën en uitnodigingen om te spreken op events.

Financiële educatie en opvoeding kan op verschillende manieren onder de aandacht worden gebracht. Op scholen, maar ook binnen bedrijven en thuis aan de keukentafel. Met lesmaterialen, met workshops, lezingen en (online) trainingen.

Annelou van Noort klanten workshops onderwijs bedrijven overheid

Mijn expertise:

  • Brainstormen & conceptueel denken
    Door mijn ervaring ben ik een waardevolle deelnemer aan brainstormsessies. Ik kan globale ideeën vertalen naar concrete concepten. Praktisch en helder zijn hierbij de kernwoorden.
  • Workshops & lezingen
    Ik geef workshops en spreek op events over (leren) omgaan met geld. In alle gevallen combineer ik mijn ervaring met persoonlijke verhalen en leermomenten. Daarbij hou ik vooral van praktisch: concrete tips, samen aan de slag.
  • (online) Trainingstraject
    Omgaan met geld leer je niet in één uur. Met een trainingstraject is er meer ruimte voor verdieping en persoonlijke tips en tricks.

De uiteindelijke werkvorm wordt in overleg bepaald. Waarbij een Q&A met de deelnemers altijd een vast onderdeel is.

Podcast met Michiel van Vugt over zakgeld en andere geldzaken die je met je kind kan bespreken.

Start typing and press Enter to search