Rolmodellen

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Rolmodellen zijn enorm waardevol voor onze kinderen. En dan heb ik het niet over de bekende rolmodellen en huidige influencers. Nee, ik heb het over de onbewuste rolmodellen. De ouders, familieleden, trainers, coaches, collega’s en managers.

We hebben het zelf niet altijd in de gaten, maar wij – jij en ik – spelen onbewust een enorm belangrijke rol in de levens van kinderen. En eerlijk gezegd hebben kinderen het vaak op het moment zelf ook niet in de gaten, maar wel later. Denk zelf maar eens terug naar jouw jeugd. Wie was jouw voorbeeld? Van wie heb je veel geleerd?

In dit programma bied ik workshops, lezingen en online cursussen aan. Los aan te bieden maar ook te combineren voor nog meer impact.

Money mindset workshop

Jouw huidige mindset – en dus ook money mindset – ontstaat in je jeugd. Met positieve adviezen en ook belemmerende overtuigingen. En deze mindset geef jij weer door aan de volgende generatie. Welke money mindset heb jij? En past deze nog bij je?

De workshop zit vol met herkenbare verhalen, praktische tips en creatieve opdrachten.

  • voor ouders en rolmodellen
  • ongeveer 1,5 uur (+ 30 minuten Q&A)
  • voor een groep van maximaal 15 personen

Interesse? Laat het mij weten.

Money mindset lezing

Tijdens deze lezing wordt uitgebreid ingegaan op de money mindset van rolmodellen. Een mindset is niet snel goed of fout. Maar het is wel belangrijk om je bewust te zijn van deze mindset. Want deze mindset geef jij ook door aan de volgende generatie.

Het is een lezing met veel ervaringsverhalen en praktische tips. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er altijd gezocht naar interactie mogelijkheden.

  • Voor ouders en rolmodellen (splitsing op doelgroep leeftijd wordt geadviseerd)
  • Duurt 1,5 uur
  • Voor groep van 25 t/m 250 personen

Meer informatie?

In het kort:

  • Op locatie
  • 1,5 uur (+ 30 minuten Q&A)
  • Workshop en lezing op maat is mogelijk.

Het rolmodel programma is geschikt voor alle rolmodellen. En natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp geld, geld educatie en geldbewustzijn.

Zeer geschikt als bedrijfsworkshop om te zorgen voor financieel fitte medewerkers en tegelijkertijd waardevolle rolmodellen.

Download het complete programma overzicht overzicht.

Start typing and press Enter to search