Photo Dates

Ben jij een ondernemer die actief is op social media? Op LinkedIn, Facebook of Instagram. Dan weet je vast en zeker ook dat persoonlijke foto’s enorm belangrijk zijn. Een goede profielfoto zorgt er zelfs voor dat je hoger komt in je zoekresultaten. Maar misschien vind je een complete shoot niet nodig (of te spannend of te kostbaar). Maar selfies zijn het ook net niet. Herken je jezelf hierin? Dan past de Photo Date bij jou.

Samen met andere ondernemers gaan we een dagdeel op pad. Op verschillende plekken staan we stil en worden door Danny van Emmerik social proof foto’s van jou gemaakt. Informele foto’s, lekker ontspannen, precies zoals jij bent. Perfect voor gebruik op jouw social media kanalen.

De Photo Date is een laagdrempelige manier om een beeldbank op te bouwen. En een leuk extraatje; je ontmoet andere ondernemers.

Review

Wow…ik wist niet dat ik er ook best wel zo leuk uit kon zien!
Dit is echt megagoed voor je zelfvertrouwen…
– Judith Oltmans, ondernemer Keuzepad

Hebben we een Date?

Hoe ziet een Date eruit?

De Photo Date starten we met koffie en thee.
De medewerkers van het Spahuys verzorgen, als je dat tenminste prettig vindt, voor een natuurlijke zakelijke visagie. Deze visagie is bij de prijs inbegrepen.

Vervolgens worden er op diverse plekken foto’s gemaakt. Buiten en binnen. Portret foto’s en op afstand. In beweging of in gesprek. In de sfeer die bij jou past en wat jij als ondernemer wilt uitstralen.

Uit ervaring weten we dat de Photo Dates ontspannen verlopen omdat je niet continu zelf voor de camera staat en er voldoende ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan. Dat wordt door de deelnemers als zeer positief ervaren.

Praktische informatie

De prijs is € 125,- exclusief BTW. Hiervoor krijg je:

  • Een ruime voorraad foto’s voor je beeldbank.
  • Je wordt professioneel opgemaakt. Natuurlijk rekening houdend met jouw eigen wensen.
  • Voor koffie/thee met iets lekkers wordt gezorgd.
  • Je ontmoet andere enthousiaste ondernemers.

In de agenda kan je zien welke Photo Dates op dit moment zijn gepland.

Let op! In verband met de RIVM voorschriften start er ieder kwartier een nieuwe deelnemer met de visagie.

Voor wie is een Photo Date?

Voor iedere ondernemer die weet hoe belangrijk persoonlijke foto’s zijn. Goede foto’s zorgen voor herkenbaarheid en ook Google vind je ‘leuker’.

Vind je het daarnaast leuk om andere ondernemers te ontmoeten? Dan is een Photo Date zeker iets voor jou. Professionele foto’s maken, in een ontspannen setting, samen met andere ondernemers.

Professionele foto’s zijn enorm waardevol voor je uitstraling!

Pssstt…

Ja, inderdaad. Aan.dacht past niet bij mijn specialisme ‘financiële educatie’. Maar ik ben vooral ondernemer met veel ideeën. En ik geloof in samenwerking. Van deze samenwerking met Danny van Emmerik en Wendy Vogels krijg ik gewoon een hele dikke glimlach. En dat vind ik verschrikkelijk waardevol.

Start typing and press Enter to search