Op verlanglijstjes staat steeds vaker een envelopje afgebeeld. Een geld cadeau is populair bij jong en oud. En daar is helemaal niets mis mee. Het is fijn om geld te krijgen. Dan krijg je de ruimte om zelf te beslissen wat je ermee gaat doen. Maar veel genodigden vinden het minder leuk om geld te geven. Waarom? Het voelt minder persoonlijk. De waarde staat vast. Je hebt niet de mogelijkheid om iets te geven met hogere emotionele waarde.

De vraag is vooral: hoe geef je op een leukere manier geld? Dat kan met een compleet Nootz pakket. Een set kaarten, enveloppen en stickers waar je een glimlach van krijgt. Waardoor je van geld geven een goed gevoel krijgt. Waarmee je van geld geven een feestje maakt.

Nootz Money Kit

Nootz geld cadeau

Op zoek naar een originele verpakking om geld te geven? Bestel dan de Nootz Money Kit. De kit bestaat uit zwart/wit kaarten. Rol, vouw en plak vervolgens de munten of biljetten op de kaart. Zo ontstaat een unieke kaart voor iedere gelegenheid.

Het pakket bestaat uit:

  • 15 vierkante zwart/wit kaarten (formaat 15 x 15 cm, 6 versies)
  • 10 doorzichtige folie enveloppen (formaat 16 x 16 cm.)
  • 5 zwart metallic enveloppen (formaat 16 x 1 6 cm.)
  • 15 grote cadeau stickers  (3 versies)
  • GRATIS: zakje confetti

Prijs € 19,95 Actieprijs € 17,50

BESTEL

 

Met dit complete pakket heb je alles in huis om geld op een leuke manier te geven. Laat je kind de kaart inkleuren met stiften of kleurtjes. Rol, vouw of plak munten en/of biljetten op de kaart. Kies voor een doorzichtige of zwarte envelop (als je niet wil dat het geldbedrag zichtbaar is). Vul de envelop met confetti en versier de envelop met een mooie sticker.

Wil je weten hoe je verschillende vormen vouwt van een bankbiljet? Bekijk deze video’s:

 

Nieuwsgierig naar meer?

  • Ben jij zelf ook een creatieveling? Kijk dan op deze DIY pagina welke producten je nodig hebt om deze kaarten en enveloppen zelf te maken.
  • Wil je weten waarom kinderen geld krijgen zo leuk vinden en waarom grote mensen het minder leuk vinden om te geven? Lees het blog Geld cadeau.
  • Op zoek naar meer tips? Volg mij op Instagram.

Start typing and press Enter to search