Mijn favoriete boeken

Mijn favoriete boeken

Ik ben een enorme fan van boeken. Kookboeken, voorleesboeken, managementboeken, romans. Eigenlijk ben ik naar heel veel boeken nieuwsgierig. En wat jammer is het dan om te merken dat we met zijn allen toch steeds minder lezen. Waar het door komt? Ik weet het niet. Het kan in ieder geval niet liggen aan de boeken zelf. Want er is echt meer dan voldoende keuze.

Op deze pagina deel ik graag mijn favoriete boeken. Met altijd 1 boek in de hoofdrol.

Kill it with kindness van Shahroo Izadi

Op de voorkant staat de tekst ‘Wees aardig voor jezelf en verander je gewoontes voor altijd met de kindness-methode’. Nu heb ik het zelf nooit zo op het woord ‘methode’ in boeken. Ik heb al veel boeken gelezen waarbij een methode wordt uitgelegd. Altijd helder, met voldoende praktijkvoorbeelden, met enthousiasme geschreven. Maar het ontbreekt vaak aan concrete actie. Hoe voer je het uit? Want dat is de uitdaging als we het hebben over (gedrags)verandering.

In dit boek neemt de schrijfster Shahroo Izadi je echt bij de hand en hanteert een stap-voor-stap-plan. Hierdoor heb je na het lezen van het boek een persoonlijk ontwikkelingsplan. Het maakt je bewust van je gewoontes en je krijgt tips hoe je deze gewoontes in je voordeel laat werken.

Waarom ik enthousiast ben?

Dit boek is te gebruiken voor allerlei veranderingen. Het helpt niet alleen bij meer bewegen of bij gezonder eten. Bij het zoeken naar een nieuwe baan of het veranderen van je money mindset. Je kunt het inzetten voor iedere verandering waar jij aan toe bent.

Meer informatie

Andere favoriete boeken:

Start typing and press Enter to search