Nou, het is niet echt mijn eerste vlog. Maar alle vlogs die ik tot nu toe heb gemaakt gaan altijd over praktische tips. En deze vlog, die ik ook heb laten produceren, gaat over mijn bedrijf. Wat doe ik nu eigenlijk en waarom vind ik het nu zo belangrijk (en vooral ontzettend leuk) om kinderen en jongeren te leren omgaan met geld.

Kijk je mee?

Kennismaking

Als mensen aan mij vragen waar ik dagelijks mee bezig ben, dan leg ik graag vol enthousiasme uit wat ik doe. Ik vertel over mijn klanten, over lopende projecten en grote kans dat een van mijn ideeën ook nog ter sprake komt. Ik vind het echt heel leuk wat ik doen. Maar nog belangrijker ik vind het vooral heel waardevol. Als we kinderen en jongeren meer leren over geld, helpen bij het volhouden van het sparen, tips geven hoe je keuzes kan maken en soms ook gewoon meelachen met een geldblunder, dan ben ik ervan overtuigd dat ze hier voordeel van hebben de rest van hun leven. Hoe gaaf is dat!

Heb je vragen? Wil je een keer kletsen over kinderen, geld en opvoeding? Ik hoor het graag. Maar bij voorkeur wel als je een concrete vraag hebt. Mijn agenda zit waarschijnlijk net zo vol als jouw agenda, dus slim om onze tijd zo efficiënt mogelijk in te delen.

 

Nieuwsgierig naar meer?

Volg je mij al op Instagram. Ik zou het leuk vinden om je daar te ontmoeten.

Start typing and press Enter to search