1 op 1 Inspiratiesessie

Als ondernemer is het fijn als iemand een keer met je meedenkt en meekijkt. Soms wil je brainstormen over een idee of loop je te worstelen met je plannen. Je weet in grote lijnen wat je wil, maar je komt niet verder.

Tijdens een 1 op 1 inspiratiesessie gaan we met jouw uitdaging aan de slag. Jij vertelt, ik luister. Samen zorgen we dat alles helder wordt. Zodat je na de sessie meer overzicht hebt en weer verder kan met jouw plannen.

Wat gaan we samen doen?

  • Vooraf stuur ik je een vragenlijst waardoor ik, maar ook jij, helder krijgt wat de kern van je vraag is. Dan kunnen we meteen aan de slag als we elkaar ontmoeten.
  • Tijdens de sessie vertel jij, luister ik. Geef jij antwoord op mijn vragen. En kan jij mij vragen stellen. Alles om full focus met jouw plannen aan de slag te gaan.
    Neem rustig jouw notitieboek mee voor het maken van aantekeningen.
  • Na de sessie heb je helderheid en een concreet stappenplan waar je direct mee aan de slag kan.

Een stap verder

Iedere ondernemer herkent het. Dat je bezig bent met (nieuwe) plannen en dat je vastloopt. Dat je het plan niet helder krijgt, niet weet hoe je moet starten of gaat twijfelen aan het complete plan. Met het risico dat het plan je energie blijft kosten zonder dat je verder komt.

Als je jouw plannen aan mij voorlegt beloof ik dat ik je een stuk op weg kan helpen. Ik vind het heerlijk om samen met je te brainstormen en mee te denken met jouw plannen. Mijn kracht zit in het vertalen van ideeën naar concrete verdienmodellen. Zodat jij na onze sessie gegarandeerd een stap verder bent.

In het kort

  • 2 uur online 1 op 1 sessie met mij
  • we gaan aan de slag met jouw business plannen
  • de sessie is bij mij op kantoor
  • vooraf ontvang je een vragenlijst zodat we effectief en efficiënt aan de slag gaan
  • achteraf is er altijd ruimte een allerlaatste vraag

Zodra je een sessie hebt geboekt, plannen we samen een datum. Dit doen we in overleg zodat het bij ons allebei in onze planningen past.

Wil je eerst even bellen om te overleggen of dit voor jou een goede stap is? Mail me dan even.

Ik ben Annelou

In 2010 ben ik gestart met ondernemen. Een route met dalen en pieken. Met twijfels en volle overtuiging. Ik weet hoe fijn het is om soms een onafhankelijke sparringspartner te hebben die bewust luistert en zorgt dat je met een frisse blik naar je plannen kijkt.

Het doel van de sessie is jou te laten groeien en dat doen we door samen te brainstormen. Ik vind het heerlijk om mee te denken met jouw businessplannen en deze te vertalen in (nieuwe) verdienmodellen.

Ben jij een vrouwelijke ondernemer (to be) die wil groeien en behoefte heeft aan een positieve sparringspartner?
Boek dan nu een 1 op 1 inspiratiesessie.

Start typing and press Enter to search