Frequently Asked Questions

Ik heb geen Insta account, wat nu?

Niets aan de hand. Bestel de cursus en bij de bestelbevestiging ontvang je een stappenplan. Ik leg je precies uit hoe je een account aanmaakt. En wees gerust niemand kan je volgen (als jij dat niet wilt) en je hoeft zelf geen foto’s te plaatsen.

Ik ken Instagram niet goed. Is deze cursus wel geschikt voor mij?

Instagram is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er mee kan werken. En heb je nog steeds vragen? Dan kun je natuurlijk altijd een berichtje achterlaten.

Ik kan niet iedere dag live zijn. Wat nu?

Dat snap ik. En je hoeft ook helemaal niet zitten te wachten op een berichtje. Doe lekker je ding en bekijk de cursus wanneer het jou uit komt. De hele cursus staat 1 maand online. Dus ook terugkijken is geen enkel probleem.

De cursus is al begonnen, kan ik nog meedoen?

Ik merk dat doordat andere cursisten erover beginnen te praten, andere op het laatste moment nog aan willen haken. Natuurlijk kan dat. Via social media geef ik op tijd een seintje wanneer de inschrijving stopt. En wees gerust de cursus komt op verschillende momenten in het jaar weer terug.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDeal en overboeking.

Hoe lang duurt de cursus?

Kijk goed in de beschrijving van de cursus. De ene cursus duurt 5 dagen, maar andere misschien wel 10 dagen. Het Instagram account blijft altijd 1 maand actief. Zo kun je kijken wanneer het jou uitkomt.

Ik kan niet op de datum. Wanneer kan ik instromen?

Soms komt het moment gewoon net even niet goed uit. Of zit je zelf nog niet in de fase waar we het over gaan hebben. Geen probleem. Volg alleen de cursus als je zin hebt en er ruimte in je hoofd is. Ik geef de cursussen regelmatig. Volg me op social media en je mist de volgende cursus zeker niet.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Een story volgen kost ongeveer 10 tot 15 minuten per dag. Maar het gaat er natuurlijk vooral om dat je uiteindelijk in de actie komt. Niet met zware huiswerkopdrachten maar dat je samen met je partner, buurvrouw, vriendin en vooral je kinderen gaat kletsen over de onderwerpen. Dan wordt de cursus pas echt waardevol.

Start typing and press Enter to search