Zakgeld is een onderdeel van financiële opvoeding.

Naast zakgeld, verdienen de onderwerpen sparen, geld uitgeven en vooral het leren keuzes maken ook alle aandacht. Het gaat om het hele plaatje.

 • Ik coach ouders en kinderen. Tijdens workshops, ouderavonden, gastlessen en met mijn online trainingen.
 • Ik spreek op events, tijdens ouderavonden en bij bedrijven over de onderwerpen: zakgeld, financiële opvoeding, rolmodellen en money mindset.
 • Ik houd van samen ontdekken, concrete tips en creatieve opdrachten. Ik laat ouders zien hoe ontzettend leuk en leerzaam omgaan met geld kan zijn.

Mijn favoriete thema’s:

 • Zakgeld, hoe start je en hoe houd je vol?
  Ik vertel mijn eigen verhaal hoe ik met zakgeld geven ben gestart. In welke valkuilen ik ben gestapt. Hoe waardevol zakgeld is en hoe moeilijk het is om te zien dat kinderen andere keuzes maken. Een verhaal met veel herkenbare situaties.
 • De brugklas… en nu?
  De overstap van basisschool naar middelbare school is enorm spannend. Voor zowel tiener als ouder. Er verandert veel. Ook op financieel gebied. Een verhaal met tips over pinnen, sparen, groepsdruk en veiligheid.
 • Financieel gezonde medewerkers
  Samen ontdekken welke money mindset je hebt. Waar deze vandaan komt en hoe deze doorgaat naar de volgende generatie. Dat goed of fout niet bestaat. Dat het gaat over het leren keuzes maken. Over genieten. Over ontdekken wat rijk zijn betekent.

Over deze onderwerpen kan ik veel vertellen. Het zijn onderwerpen waar ik een glimlach van krijg.

Start typing and press Enter to search