Behoefte aan een klankbord?

Ondernemen is een van de leukste dingen die er zijn. Je doet waar je goed in bent, je maakt je eigen keuzes en je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. En toch…

En tóch zijn er momenten waarop je behoefte hebt aan een sparringpartner: iemand die met je brainstormt over een project, kritisch met je meedenkt over je koers of je juist een persoonlijke spiegel voorhoudt. Goed nieuws: dat kan.

Ik doe dit namelijk geregeld vanuit mijn expertise als ondernemer en gedragswetenschapper. Reageren op businessplannen, meedenken over ondernemerskansen, van gedachten wisselen over groei (persoonlijk of zakelijk): het geeft me energie! En het geeft jou de inzichten die je nodig hebt om de volgende stap in je ondernemerschap te zetten. Ik help je met:

  • Online Quick Scan – direct aan de slag met je online zichtbaarheid
  • Inspiratie Date – een impuls voor je businessplan, verdienmodel of projectaanpak
  • Vol Aandacht Sessie – de hoogste tijd voor je bedrijf (en de kansen die op je wachten)

Hieronder lees je er meer over!

“Als een plan iets extra’s nodig heeft, bel ik Annelou.
Samen komen we dan al snel tot een veel béter plan, dat uitvoerbaar is en ook nog eens meer oplevert.
Haar sessies zijn goud waard, voor elke ondernemer.”

Wendy Vogels, eigenaar Spahuys en Ann Kathy

Online Quick Scan

Direct aan de slag met je online zichtbaarheid

Voor jouzelf zijn je verhaal en je boodschap waarschijnlijk heel helder. Maar hoe ervaart een klant of een prospect jouw bedrijf of dienst? Boek een Online Quick Scan en je weet precies welke stappen je kunt zetten om het online (nog) beter te doen.

Voor wie?
Voor ondernemers met een eigen website en (beginnende) zichtbaarheid op social media.

Hoe werkt het?
Je vult een vragenlijst in, die ik scan voor een concrete analyse. Daarna hebben we een online meeting van 30 minuten waarin je eerlijke feedback krijgt: over je online zichtbaarheid en over kansen voor je bedrijf. Dat doe ik heel praktisch met 3 tips. Je kunt dus meteen aan de slag!

Verbeter nu je online zichtbaarheid en laat de markt weten dat je er bent!

Inspiratie Date

Een impuls voor je businessplan, verdienmodel of projectaanpak

Elke ondernemer loopt weleens te worstelen met zijn of haar businessplan, verdienmodel of projectaanpak. Waar liggen de kansen? Hoe pak je deze kansen? En hoe vergroot je de kans op succes? Boek een Inspiratie Date en (her)ontdek de mogelijkheden.

Voor wie?
Voor (startende) ondernemers die behoefte hebben aan iemand die meedenkt over businessplannen, verdienmodellen en belangrijke projecten.

Hoe werkt het?
Je vult een uitgebreide vragenlijst in om aan te geven waar jouw uitdaging zit. Ik analyseer je antwoorden, scan de markt en bekijk je online aanwezigheid. Daarna hebben we een meeting van 1,5 uur. Daarin geef ik mijn feedback en gaan we samen aan de slag met je uitdaging. Na afloop heb je concrete antwoorden op je vragen én diverse nieuwe ideeën, want ik ben een wandelende ideeënmachine. Dan ben je alvast gewaarschuwd :).

Laat geen ondernemerskansen liggen en zet die volgende stap meteen!

Vol Aandacht Sessie

De hoogste tijd voor je bedrijf (en de kansen die op je wachten)

Iedere ondernemer herkent de struggle wel: je weet veel en hebt allerlei ideeën, maar hebt niet de tijd om die kennis efficiënt in te zetten. Althans… je máákt er de tijd niet voor, waardoor je onrustig blijft. En ondertussen blijft dat stemmetje maar knagen in je achterhoofd. Dat frustreert en kost je energie. Bovendien kom je zo geen stap verder. Boek een Vol Aandacht Sessie en ga samen met mij aan de slag, zodat je geen kansen op groei meer laat liggen.

Voor wie?

Voor ondernemers die weten dat werken aan je bedrijf essentieel is om als ondernemer te groeien (en die nu wel klaar zijn met zelf maar wat uitproberen).

Hoe werkt het?

We gaan samen 4 uur aan de slag met jouw uitdagingen. Ik luister, denk mee en zorg ervoor dat je aan het einde van de sessie een concreet, praktisch en superhelder plan hebt. Daar kun je meteen mee aan de slag. Want reken maar dat je na deze sessie barst van de ideeën en bruist van het enthousiasme!

Na 3 weken hebben we online contact om de voortgang te bewaken, antwoord te krijgen op openstaande vragen en puntjes op de i te zetten.

Geef je bedrijf de aandacht die het verdient en laat geen kansen meer liggen!

Mail rustig

Wil je eerst even bellen om te overleggen of dit voor jou een goede stap is en welke sessie het beste bij je past?
Mail me even dan plannen we een telefonische afspraak.

“Annelou is in staat om een vraagstuk vanuit diverse invalshoeken te bekijken.
Bovendien maakt ze metéén de vertaalslag naar de praktijk. Daardoor kun je de volgende dag al met haar ideeën aan het werk.”

Anneke van Lee, lifecoach en beeldend kunstenaar

Ik ben Annelou

In 2010 ben ik gestart met ondernemen. Een route met dalen en pieken. Met twijfels en volle overtuiging. Dus ik weet hoe fijn het is om soms een onafhankelijke sparringpartner te hebben die bewust luistert en zorgt dat je met een frisse blik naar je plannen kijkt.

Het doel van mijn sessies is om jou te laten groeien en dat doen we door samen te brainstormen. Ik kijk mee met jouw businessplannen, ik denk mee over ondernemerskansen en laten we samen van gedachten wisselen over groei (persoonlijk of zakelijk)! Het geeft mij energie. En het geeft jou de inzichten die je nodig hebt om de volgende stap in je ondernemerschap te zetten.

Ben jij een ondernemende vrouw die wil groeien en behoefte heeft aan een positieve sparringpartner?
Boek dan nu een Online Quick Scan, een Inspiratie Date of een Vol Aandacht sessie.

Start typing and press Enter to search