Photo Date

Ben jij een ondernemer die actief is op social media? Dan weet je vast en zeker ook dat persoonlijke foto’s enorm belangrijk zijn. Maar misschien vind je een complete shoot niet nodig (of te spannend of te kostbaar). Maar selfies zijn het ook net niet. Herken je jezelf hierin? Dan past de Photo Date bij jou.

Samen met andere ondernemers gaan we een dagdeel op pad. Op verschillende plekken staan we stil en worden door Danny van Emmerik social proof foto’s van jou gemaakt. Informele foto’s, lekker ontspannen, precies zoals jij bent. Perfect voor gebruik op jouw social media kanalen.

De Photo Date is een laagdrempelige manier om een beeldbank op te bouwen. En een leuk extraatje; je ontmoet andere ondernemers.

Data 2020

Er staan op dit moment twee data op de planning:

Beiden dagen starten we bij het Spahuys in Oss. Zij zorgen, als je dat tenminste prettig vindt, voor een natuurlijke zakelijke visagie.

Bij veel interesse worden nieuwe data toegevoegd. De intentie is sowieso om deze Photo Dates iedere 3 maanden te herhalen, zodat jouw beeldbank ieder seizoen wordt aangevuld.

photo date

Prijs en aantallen

Er is plek voor maximaal 6 ondernemers. We kiezen bewust voor een kleine groep zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

De prijs is € 125,- exclusief BTW, inclusief koffie/thee met iets lekkers en eventueel visagie.

Hebben we een Date?

Klik hier om je plek voor donderdag 30 januari 2020 te reserveren.
Klik hier om je plek voor maandag 17 februari 2020 te reserveren.

Wacht niet te lang, want VOL = VOL.

Interesse, maar passen deze data niet? Stuur een mailtje met jouw voorkeursdagen. Bij veel interesse worden er nieuwe data gepland en proberen we met voorkeursdagen rekening te houden.
Of heb je een eigen groep om samen op pad te gaan? Stuur een mailtje, dan nemen we contact op om een aparte datum te prikken.

Pssstt…

Ja, inderdaad. Deze Dates passen totaal niet bij mijn specialisme ‘financiële educatie’. Maar ik ben vooral ondernemer met veel ideeën. En ik geloof in samenwerking. Van deze samenwerking met Danny van Emmerik en Wendy Vogels krijg ik gewoon een hele dikke glimlach. En dat vind ik verschrikkelijk waardevol.

 

Start typing and press Enter to search