Photo Date

Ben jij een ondernemer die actief is op social media? Op LinkedIn, Facebook of Instagram. Dan weet je vast en zeker ook dat persoonlijke foto’s enorm belangrijk zijn. Een goede profielfoto zorgt er zelfs voor dat je hoger komt in je zoekresultaten. Maar misschien vind je een complete shoot niet nodig (of te spannend of te kostbaar). Maar selfies zijn het ook net niet. Herken je jezelf hierin? Dan past de Photo Date bij jou.

Samen met andere ondernemers gaan we een dagdeel op pad. Op verschillende plekken staan we stil en worden door Danny van Emmerik social proof foto’s van jou gemaakt. Informele foto’s, lekker ontspannen, precies zoals jij bent. Perfect voor gebruik op jouw social media kanalen.

De Photo Date is een laagdrempelige manier om een beeldbank op te bouwen. En een leuk extraatje; je ontmoet andere ondernemers.

Wow…ik wist niet dat ik er ook best wel zo leuk uit kon zien! Dit is echt megagoed voor je zelfvertrouwen… – Judith Oltmans, ondernemer Keuzepad

De Photo Date starten we met koffie en thee. De medewerkers van het Spahuys verzorgen, als je dat tenminste prettig vindt, voor een natuurlijke zakelijke visagie. Deze visagie is bij de prijs inbegrepen.

Bij veel interesse worden nieuwe data toegevoegd. De intentie is sowieso om deze Photo Dates iedere 3 maanden te herhalen, zodat jouw beeldbank ieder seizoen wordt aangevuld.

 

Enorm bedankt; ik kan me voortellen dat ik nog een keer mee ga doen.

Prijs en aantallen

Er is plek voor maximaal 6 ondernemers. We kiezen bewust voor een kleine groep zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

De prijs is € 125,- exclusief BTW, inclusief zakelijke visagie en koffie/thee met iets lekkers.

Hebben we een Date?

Door de RIVM voorschriften plannen we de Photo Date op dit moment individueel in. Heb je interesse? Stuur een mail naar dan ontvang je direct alle informatie over de beschikbare data, tijden en locaties.

Interesse, maar passen deze data niet? Stuur een mailtje dan houden we je op de hoogte.
Of heb je een eigen groep om samen op pad te gaan? Stuur een mailtje, dan nemen we contact op om een aparte datum te prikken.

Tot snel bij een volgende ‘date’

Pssstt…

Ja, inderdaad. Deze Dates passen niet bij mijn specialisme ‘financiële educatie’. Maar ik ben vooral ondernemer met veel ideeën. En ik geloof in samenwerking. Van deze samenwerking met Danny van Emmerik en Wendy Vogels krijg ik gewoon een hele dikke glimlach. En dat vind ik verschrikkelijk waardevol.

 

Start typing and press Enter to search