Op verlanglijstjes staat steeds vaker een envelopje afgebeeld. Geld vragen is populair bij jong en oud. Het is natuurlijk ook prettig om geld te krijgen. Je krijgt de ruimte om zelf te beslissen wat je ermee gaat doen.

Maar hoe geef je nu op een leuke manier geld? De standaard witte envelop kan eigenlijk echt niet meer. Dus maak van een standaard geldenvelop een cadeautje met de originele Nootz pakketten. Kaarten, enveloppen en stickers waar je een glimlach van krijgt. Waarmee je van geld geven een echt feestje maakt.

Nootz Money Kit

Op zoek naar een originele verpakking om geld te geven? Bestel dan de Nootz Money Kit. De kit bestaat uit zwart/wit kaarten. Rol, vouw en plak vervolgens de munten of biljetten op de kaart. Zo ontstaat een unieke kaart voor iedere gelegenheid.

Het pakket bestaat uit:

 • 10 zwart/wit kaarten (formaat 10 x 15 cm, 5 versies)
 • 10 doorzichtige folie enveloppen (formaat 16 x 16 cm.)
 • 10 grote cadeau stickers  (diameter 5 cm, 2 versies)
 • EXTRA: confetti voor een feestelijk effect

Prijs € 12,95 (inclusief BTW en verzendkosten)

Nootz Surprise Kit

In plaats van geld geven kun je ook kiezen voor het geven van een belevenis. Een avondje logeren met ontbijt op bed. Gezellig samen naar de film of een workshop. De belevenis wordt nog leuker als je deze geeft in de vorm van een tegoedbon. Hiervoor is de Nootz Surprise Kit de praktische oplossing.

Dan krijg je niet alleen het hele Nootz Money pakket. Maar ook:

 • 6 geld surprise enveloppen (formaat 22 x 11 cm).
  Tip! Kleur sommige doodles in voor een feestelijk effect.
 • 6 tegoedbonnen (formaat 21 x 10 cm, 3 versies)
 • 6 extra cadeaustickers

Prijs € 19,95 (inclusief BTW en verzendkosten)

Hoe kan ik bestellen?

Vind je deze verpakkingen ook zo leuk? Bestellen kan door het invullen van het contactformulier. Geef duidelijk aan welk pakket je wilt en natuurlijk ook jouw adresgegevens. Direct online bestellen kan binnenkort.

 

Extra informatie

 • Ben jij zelf ook een creatieveling? Kijk dan op deze DIY pagina welke producten je nodig hebt om deze kaarten en enveloppen zelf te maken.
 • Wil je weten waarom kinderen geld krijgen zo leuk vinden en waarom grote mensen het minder leuk vinden om te geven? Lees het blog Geldcadeau.

Start typing and press Enter to search