My favorite… notebooks

Mooie notitieboeken. Daar maak je me echt super blij mee. Ik schrijf enorm veel. Ideeën, gedachten, gesprekken, notities. Alles schrijf ik op. Het geeft me rust en overzicht. Maar daar hoort wel een fijn notitieboek bij.

Wensenlijstje

Een notitieboek met te dunne blaadjes vind ik bijvoorbeeld niet prettig. Dan drukt de tekst door. Ik ben linkshandig dus het papier mag niet te glad zijn. Dan veeg ik namelijk de tekst meteen weer uit. En doordat ik linkshandig ben wil ik ook geen notitieboek met een ringbandje. Daar blijf ik altijd tegenaan botsen. Dus ja, ik heb best een wensenlijstje dat door de ervaring steeds langer wordt.

Verzameling

Mijn kast staat denk ik ook wel vol met 20 verschillende notitieboeken. Allemaal volgeschreven. Eens in de zoveel tijd blader ik er weer eens doorheen. Grappig om te zien hoe sommige ideeën ondertussen helemaal zijn verdwenen of juist weer opnieuw het licht zien. Of om te ontdekken dat je in 2013 op gesprek ging bij een nieuwe klant en dat je nu nog steeds samenwerkt. Toch een soort van eigen bibliotheek waar ik trots op ben.

Top 5

Je hebt natuurlijk notitieboeken in allerlei vormen en maten. En iedereen heeft persoonlijke voorkeuren. Maar hierbij mijn top 5:

 

Wil je weten wat mijn favoriete boeken zijn of mijn favoriete kinderboeken? Lees mijn blogs en ontdek meer over mij.

Start typing and press Enter to search