Mijn favoriete kinderboeken

Ik heb 3 pubers in huis maar ik deel nog steeds graag mijn favoriete kinderboeken lijstje. Echt jammer dat mijn kinderen alweer te groot worden voor de mooiste prentenboeken, voorleesboeken en doe boeken. Veel van de boeken die we hadden zijn ondertussen alweer doorgegeven of verkocht. Maar een aantal kinderboeken kan ik echt niet weggooien. Ken je deze?

  • Superkrachten voor je hoofd
   Mindgym voor kinderen. Super leuk doe boek met challenges voor kinderen en ouders. En feitjes, tips en opdrachten. Kortom een echt doe boek waar kinderen volgens de schrijver Wouter de Jong gelukkig van worden. Nou, dat maakt toch nieuwsgierig?
   Superkrachten voor je hoofd
  • De kletsboeken serie van Gezinnig
   Ken je deze serie boeken? Echt te leuk. Het zijn boeken die kinderen samen met broer, zus, vriendje, opa, oma, ouder invullen. Zo ontstaan ontzettend leuke gesprekken EN het is op een later moment super leuk om de antwoorden terug te lezen. Super leuk om cadeau te geven.
   Kletsboeken
  • De gele ballon van Charlotte Dematons
   Een prentenboek zonder tekst maar daardoor ook zo leuk om samen naar te kijken. Om eigen verhalen voor te bedenken. Of om steeds weer iets nieuws te ontdekken. Super leuk kraamcadeau!
   de gele ballon

Wil je nog meer boekentips? Kijk dan ook naar mijn lijstje met tips voor ‘heerlijk-op-de-bank-met-een-dekentje’ boeken.

Start typing and press Enter to search