Aan.dacht

Aan.dacht zorgt voor verbinding,groei en inspiratie.

Het is een community die jou stimuleert om actief aan de slag te gaan met jouw eigen doelen. Een plek waar je energie, enthousiasme, tips en steun krijgt van elkaar en geeft aan elkaar. Een manier om jezelf te laten zien en om in contact te komen met andere positieve ondernemers.

Op deze pagina vind je alle checklists, planners, workshops en Dates die door Aan.dacht worden aangeboden.

Focus Date

Herken je dat? Dat je graag aan.dacht wil geven aan ‘n specifiek onderdeel van je bedrijf maar het nooit prioriteit krijgt? Zoals het updaten van je website, het schrijven van social media content, het uitwerken van een idee.

Plan een Focus Date, zodat jij full focus aan de slag kan met jouw to do lijst.

  • Vrijdag 2 oktober van 09.00 – 12.00 uur. Reserveer hier je plek.
  • Vrijdag 7 november van 09.00 – 12.00 uur. Reserveer hier je plek. Binnenkort te boeken.

Per ochtend zijn er 8 plekken beschikbaar.

Nog meer Dates

De volgende Dates worden ook aangeboden voor en door de volgers van Aan.dacht. Interesse? Neem rechtstreeks contact op met de betreffende ondernemer.

Heb jij ook een workshop of lezing die je graag onder de aan.dacht wilt brengen? Stuur een mailtje. Wij denken graag mee.

Volg Aan.dacht op Instagram en blijf op de hoogte!

Downloads

Maandplanners

De maandplanners van Aan.dacht zijn gratis te downloaden. Ze helpen je bij het vinden van structuur en het behalen van doelen. En zijn vooral ook erg leuk om te lezen.

Ruimte voor aandacht

Ben jij degene die de workshops en uitjes organiseert voor de ondernemersvereniging, netwerkgroep of bedrijfsuitjes? Download dan hier de pdf ‘Ruimte voor Aan.dacht‘. Met alle interessante workshops, lezingen en locaties uit de regio van 0412.

Voor wie is Aan.dacht?

Wil je jezelf laten zien aan andere ondernemers?
Zoek je inspiratie, motivatie, flow?
Wil je profiteren van elkaars kracht?
Durf je te investeren in mindset en kennis?
Wil je alles uit jezelf en je bedrijf halen?
Passen eerlijkheid, openheid, respect en compassie bij jou?
Wil je leren van elkaars ervaringen?

Ga jij voor ontdekken, groei en balans?

Dan past Aan.dacht bij jou. Een community waar we samen aan de slag gaan. Concreet, laagdrempelig en gegarandeerd waarde vermeerderend.

Pssstt…

Ja, inderdaad. Aan.dacht past niet bij mijn specialisme ‘financiële educatie’. Maar ik ben vooral ondernemer met veel ideeën. En ik geloof in samenwerking. Van deze samenwerking met Anneke van Lee krijg ik gewoon een hele dikke glimlach. En dat vind ik verschrikkelijk waardevol.

Start typing and press Enter to search